Ular Berkepala Tujuh??? - Katak Comel - Gosip Artis, Isu Semasa Dan Pelik-Pelik

Ular Berkepala Tujuh???

Gambar ular berkepala tujuh ini banyak beredar di dalam Facebook baru-baru ini. Gambar ini dikatakan diambil sebelum Hari Raya Aidiladha tahun lepas yang diambil oleh seorang pelombong di Maran.

Dikatakan juga saksi sempat mengambil gambar sebelum bertempiaran lari. Gaya-gayanya penampakan yang aneh seperti ini biasanya gangguan makhluk halus/jin/iblis. Tengok lokasi gambar ini diambil, alur air. Tempat lembab dan berair sentiasa menjadi tumpuan ‘makhluk lain’ melepak.

Mahu dikatakan ‘photoshop’, macam low quality sangat gambar ni. Dari bentuk ular tersebut, aku yakin ular tersebut dari keluarga tedung. Korang tengok gambar ular kepala tujuh kat bawah ni. Tapi jangan berlebih-lebihan sampai percaya yang pelik-pelik hingga boleh terjejas akidah sudah la ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Ini di cari dan di baca melalui keyword dari google:

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Ular Berkepala Tujuh???”

  1. Arra Ahmad says:

    sebenarnya ular tu cacat..

    serius wa teka:)

  2. ultraman_88 says:

    ulr sumpahan nih..kui2

  3. Remy hazza says:

    tiada yg mustahil dgn kuasa Allah….

Leave a Reply